CaféLoungeBar

Covid-19

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM/de overheid en KHN is onze LoungeBar geopend. Dit gaat gepaard met een aantal beperkingen: Er zijn meerdere mogelijkheden voor het desinfecteren van de handen

Wij vragen uw aandacht voor de volgende voorwaarden:

  1. Reserveren van een tafel is wenselijk, dit kan telefonisch via (0315) 242841, aan de deur of reserveer online via onze website (klik hier)
  2. Voor een plekje op ons terras is reserveren wenselijk, plaatsnemen op het terras zal op aanwijzing van onze medewerkers plaatsvinden.
  3. Tijdens uw (online) reservering proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen. Het reserveren voor een specifieke plek in onze LoungeBar of terras zal, niet altijd gegarandeerd kunnen worden.
  4. Blijf thuis als u of één van de andere gasten/huisgenoten last heeft van klachten (hoesten, neusverkoudheid, koorts en/of keelpijn). U kunt te allen tijde annuleren.
  5. U bent verplicht de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen.

De maatregelen met betrekking tot de bestrijding van COVID-19 volgen elkaar snel op. Onze openingstijden en procedures zijn afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM/de overheid. Houd onze website in de gaten voor eventuele wijzigingen.

  • Hotel & Restaurant De Ploeg
  • De Ploeg Bowling & Sportcafé
  • Café 't Veertje